Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Onlineprinters doet weer overname

Het Europese internetdrukkerijconcern Onlineprinters heeft met de overname van het Deense online drukkerijbedrijf Lasertryk haar positie in Europa verder verstevigd. Lasertryk wordt gezien als de grootste online drukkerij in Scandinavië. Eerder dit jaar nam Onlineprinters ook al de Britse internetdrukkerij Solopress over.
Onlineprinters, met haar basis in Duitsland, bedient 800.000 klanten in zo’n 30 landen, er werken zo’n 1.300 mensen en het online drukkerijbedrijf heeft een totale jaaromzet van circa 200 miljoen euro. Onlangs is ook een nieuw Chief Commercial Officer (CCO) aan het bedrijf toegevoegd. Het gaat om de Duitse Christian Würst, een man met veel ervaring in e-commerce. Hij moet de marketing van Onlineprinters verder uitbouwen.

Bron: grafisch-nieuws/print.de

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK