Onlineprinters doet weer overname

Het Europese internetdrukkerijconcern Onlineprinters heeft met de overname van het Deense online drukkerijbedrijf Lasertryk haar positie in Europa verder verstevigd. Lasertryk wordt gezien als de grootste online drukkerij in Scandinavië. Eerder dit jaar nam Onlineprinters ook al de Britse internetdrukkerij Solopress over.
Onlineprinters, met haar basis in Duitsland, bedient 800.000 klanten in zo’n 30 landen, er werken zo’n 1.300 mensen en het online drukkerijbedrijf heeft een totale jaaromzet van circa 200 miljoen euro. Onlangs is ook een nieuw Chief Commercial Officer (CCO) aan het bedrijf toegevoegd. Het gaat om de Duitse Christian Würst, een man met veel ervaring in e-commerce. Hij moet de marketing van Onlineprinters verder uitbouwen.

Bron: grafisch-nieuws/print.de

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK