E-mail Professional van het Jaar: Lonieke van Drukwerkdeal

Op 24 september zijn de winnaars van de DDMA E-mail Awards bekendgemaakt. Lonieke Schepers van Drukwerkdeal werd uitgeroepen tot E-mail Professional van het Jaar.

Lonieke Schepers DwdDe jury van DDMA prijst Lonieke voor haar drive om relevant te zijn voor klanten: “Lonieke is een professional met een hart voor de klant en vormt daarmee een uitstekende ambassadeur voor het e-mailvakgebied.”

Lonieke Schepers op DDMA.nl: “E-mail is hét kanaal om klanten aan je te binden, maar op dit moment wordt het vooral ingezet voor platte sales. Daar valt voor veel organisaties nog veel winst te boeken. Binnen de sector moeten we daarom meer aandacht geven aan content die echt toegevoegde waarde kan bieden voor de klanten, zodat zij ons echt als partner gaan zien, in plaats van als leverancier van producten.” En op haar LinkedIn account: “Een super mooi compliment voor 5 jaar hard werken bij Drukwerkdeal.nl! Op naar nog meer mooie campagnes, maar dan met een dikke award in de broekzak.”

Bron: DDMA.nl en (foto) LinkedIn Lonieke Schepers

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK