Gido van Praag adviseur en aandeelhouder van Color Concepts

Gido van Praag is toegetreden tot het management van Color Concepts. De voormalig HP-, en Canon/Océ-bestuurder wordt strategisch adviseur en aandeelhouder.

gido-van-praagIn zijn laatste functie bij Canon/Océ was Van Praag president en CEO van Océ Display Graphics Systems. Hij hielp hier onder andere mee aan de ontwikkeling van de Océ Display Graphics Business Group tot de snelst groeiende top- en bottom-line businessunit van de Océ Group.

HP

Bij HP was Van Praag eerst Vice President & General Manager Graphics Solutions Business voor Azië-Pacific en Japan, en daarna in Europa, Midden-Oosten en Afrika voor dezelfde divisie. In beide functies bij HP bemoeide hij zich met de algemene bedrijfsstrategie voor het grafische segment, met een portfolio van producten variërend van grootformaat printers tot digitale drukpersen. Van Praag staat bekend om zijn menselijke wijze van managen. Zijn prioriteit is het positioneren van teamleden op plaatsen waar ze het beste functioneren.

Color Concepts

logo-color-conceptsColor Concepts CEO Marco Roos: “We zijn verheugd Gido in ons team te mogen verwelkomen. Zijn rijkdom aan ervaring, ruimdenkende aanpak en leiderschapservaring, geven ons snelgroeiende team een enorme boost en het vertrouwen om onze disruptieve strategie uit te voeren.” Gido van Praag: “Ik ben onder de indruk van de steeds groter wordende positie op de markt, het enorme klantenbestand en de dataset die Color Concepts de afgelopen 16 jaar heeft opgebouwd. Het is een voorrecht om mijn ervaring te delen om de verdere ontwikkeling en uitvoering van de groeiplannen van Color Concepts te stimuleren. ”

Bron (bewerkt): sign.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK