Display Concepts op de beurs met nieuwe Expolinc oplossingen, standnummer 420

Display Concepts Expolinc_Blue_cmyk logo

Display Concepts is importeur van Expolinc, het Zweedse A-merk presentatiesystemen met levenslange garantie. Expolinc levert Pop-Up systemen, verschillende bannersystemen, balies en brochuredisplays en heeft een aantal stijlvolle indoor toepassingen. Tijdens de Creatieve Vakbeurs worden een aantal bijzondere noviteiten van Expolinc geïntroduceerd. Voor de signbranche heeft Display Concepts een dealerconcept ontwikkeld, waarmee signmakers in staat zijn om succesvol Expolinc te verkopen. Tijdens de beurs kunt u kennis maken met bestaande en nieuwe Expolinc oplossingen en kunt u bespreken hoe ook u met het dealerconcept uw klanten kunt helpen met een perfecte presentatie-oplossing. Bezoek voor meer informatie de grote showroom in Barneveld of www.expolinc.nl

Display Concepts BV

T 0031-342-408223

E km@displayconcepts.nl

W www.displayconcepts.nl

Anthonie Fokkerstraat 4 Barneveld

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK