CES 2014: een creditcard computer, betaalbare Chromebooks, touchpads en UHD beeldschermen, goed nieuws voor communicatiemakers

Eigenlijk is CES 2014 een ‘gadget’ beurs, maar dit jaar kon je in Las Vegas zien dat ook in devices de grenzen vervagen. Zo zal de creditcard computer van Intel met zijn Linux OS een perfect platform zijn om content te distribueren met optimale interactie van de lezers, net zoals dat kan met de nieuwe generatie betaalbare Chromebooks van Asus, LG en Lenovo. Er komen grotere, kleinere en goedkopere touchscreens, ook in desktopversies, en zullen Ultra High Definition Displays de lat voor beeldkwaliteit nog hoger leggen. Goed nieuws dus voor creatieve communicatiemakers die zullen merken dat techniek steeds minder barrières voor hun opwerpt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK