VIGC Online Print Opleiding

Het VIGC organiseert een exclusieve 2-daagse opleiding voor grafische professionals, die willen starten met e-commerce!

Na deze voor de grafische sector exclusieve 2-daagse opleiding, bent u helemaal klaar om uw eigen online print project succesvol aan te vatten!

Er is bewust gekozen om met een mix van grafische en niet-grafische docenten te werken. Hierdoor worden de contacten en ervaringen op vlak van online print en e-commerce door VIGC en Safeshops maximaal aangewend.

De opleiding heeft een opbouwende doelstelling, vertrekkende vanuit de verschillende bouwstenen waaraan een online print project moet voldoen. Hierbij halen we cijfers en voorbeelden van binnen en buiten de sector aan. Minimaal twee cases zullen voor u door de oprichters worden toegelicht. Maar daar blijft het uiteraard niet bij. Zowel strategie, usability, the customer cycle, betaalmethoden, logistiek, verzending en automatisatie komen ruim aan bod.

Deze opleiding richt zich naar zaakvoerders (ook van kleine bedrijven!), sales en marketing managers, operationele managers, afdelingsverantwoordelijken binnen de grafische wereld die beter geïnformeerd willen worden, of de ambitie hebben om met een online print project te starten.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille – Erkenningsnummer: DV.O101579

INFO EN INSCHRIJVEN  

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK