Fespa bezoekers mogen het zeggen: is het echt of is het geprint

Roland  presenteert gloednieuwe en opwindende oplossingen op FESPA Global Print Expo 2019. Bezoekers worden uitgedaagd om te kiezen voor ‘Is It Real Or Printed’, met interactieve demonstraties. Roland DG staat in hal A5, stand H10.

De nieuwe TrueVIS VG2 serie printer/snijplotters en VersaUV LEF2-200 UV-LED-printer zullen live worden gedemonstreerd. Daarnaast zal op de stand het meest uitgebreide portfolio van innovatieve technologieën van Roland te zien zijn, die de voortrekkersrol van Roland DG op het gebied van digitaal printen in een groot aantal markten, waaronder bewegwijzering, textiel en decor, industrie en retail, weerspiegelen.

Personalisatiemogelijkheden met de nieuwe VersaUV LEF2-200

Voor FESPA-bezoekers die de winstgevende wereld van personalisatie verkennen, zal de gloednieuwe VersaUV LEF2-200 ook op de stand van Roland te zien zijn. Deze nieuwste toevoeging aan de VersaUV LEF-vlakbedprinterfamilie erft de bekende mogelijkheid van de serie om verbazingwekkende graphics en levensechte texturen te printen, met inbegrip van eersteklas afwerkingen, zoals gesimuleerde embossing, op een breed scala aan harde en flexibele materialen tot 100 mm dik.

Bezoekers worden uitgedaagd om te kiezen voor ‘Is It Real Or Printed’, met interactieve demonstraties waarin de verbazingwekkende veelzijdigheid van de VersaUV LEF2-200 en de mogelijkheid om authentieke afwerkingen op materialen als PVC en kunststof, canvas, hout, leer en stof te printen, worden getoond.

Gillian Montanaro, Head of Marketing, Roland DG EMEA, zegt: “We zijn erg enthousiast om tijdens FESPA een aantal van onze allernieuwste technologische innovaties te kunnen aanbieden, die door de behoeften van de markt en onze klanten zijn gevormd en ontwikkeld. Onze oplossingen geven printprofessionals een winnende voorsprong in een concurrerende markt, waardoor ze kunnen profiteren van onbegrensde mogelijkheden. Ons thema bij FESPA van ‘What Matters To You Inspires What We Do’ weerspiegelt onze toewijding en aanpak om klantgerichte productontwikkeling te realiseren, door het leveren van de allerbeste technologie waar onze gebruikers hun vertrouwen in kunnen stellen.”

Roland-gebruikers

Grafische professionals die de stand van Roland bezoeken, krijgen ook de kans om spannende nieuwe mogelijkheden te verkennen en te leren hoe andere klanten succes boeken met de technologie van Roland. De Roland Hero Awards in 2018 waren een feest van de verbazingwekkende creativiteit, het ondernemerschap en de vindingrijkheid van de Roland-gemeenschap. Op de stand worden video’s vertoond met Roland’s spotlight Heroes en een galerij met klantverhalen, dus kom langs en doe inspiratie op, krijg tips voor het eigen bedrijf en ontdek manieren om het beste uit uw technologie te halen.

Montanaro besluit: “We zijn verheugd om op FESPA een reeks fantastische oplossingen te presenteren en verder te bouwen aan onze nauwe banden met de grafische gemeenschap – we kijken er erg naar uit om iedereen op onze stand te verwelkomen en de spannende en winstgevende manieren te demonstreren waarop de Roland-technologie hun bedrijf ten goede kan komen.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK