Roland DG nodigt FESPA-bezoekers uit om 35 jaar van innovatie mee te vieren

Om deze indrukwekkende mijlpaal kracht bij te zetten, werd begin januari het grootste en snelste nieuwe model van het populaire VersaUV-assortiment gelanceerd: de LEF-300. FESPA zal voor veel klanten de eerste kans zijn om deze buitengewoon productieve led-uv-printer in actie te zien.

Gillian Montanaro, Head of Marketing, Roland DG EMEA: “Onze stand op FESPA, hal 1 / E120,  zal vol staan met inspirerende voorbeelden en innovatieve toepassingen. We kijken er dan ook heel erg naar uit om bestaande en toekomstige klanten te ontvangen. Een bezoek aan de stand van Roland moet een aangename en leerrijke ervaring zijn. We willen onze klanten laten ervaren dat Roland het juiste merk is voor hen.”

“Onze klanten vertellen ons dat ze niet alleen de betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie van onze producten op prijs stellen. Ook de andere voordelen – professioneel advies, opleidingen, een topservice en dito ondersteuning – zorgen ervoor dat ze blijven investeren in onze technologie. We zien onze relaties met onze klanten als een partnerschap. We zijn blij dat ze mede dankzij ons de voorbije 35 jaar successen hebben geboekt en we kijken ernaar uit om nog vele andere verjaardagen met hen te vieren.”

De stand van Roland zal verdeeld zijn in vijf boeiende technologiezones waarin toestellen en software uit het volledige assortiment van Roland aan bod komen. De zones zijn gericht op personalisatie, geïntegreerd printen en snijden, print, textiel en uv.

 

Roland LEF-300 ront

In de personalisatiezone staat de nieuwe VersaUV LEF-300 centraal. Deze tilt de personalisatie van promotionele producten naar een hoger productiviteitsniveau. Tijdens livedemonstraties kunnen de bezoekers met eigen ogen de snelheid en efficiëntie zien waarmee het toestel een ontzettend brede waaier van gewone voorwerpen omtovert in winstgevende gepersonaliseerde items. Dat gaat van gsm-hoesjes en USB-sticks tot balpennen, golfballen en zoveel meer.

Wie meer wil weten over de aanzienlijke commerciële voordelen van de geïntegreerde print- & snijtechnologie of wie nog meer wil halen uit zijn printer/snijplotter, kan op de stand terecht voor een gratis exemplaar van de nieuwe “Print & Cut Business Opportunities Guide”. Deze gids staat vol inspirerende ideeën en creatieve toepassingen die ambitieuze signmakers en printleveranciers helpen om op te vallen.

Roland XT-640 FrontCentraal in de textielzone zal het nieuwste model van de Texart-reeks van sublimatieprinters te vinden zijn: de XT-640. De XT-640 is verkrijgbaar met vier of acht kleuren en is ideaal voor textieltoepassingen zoals soft signage, sport- en vrijetijdskleding, interieurdecoratie en promotiemateriaal.

Dankzij de interactieve livedemonstraties, kleurrijke samples, leuke gadgets en enkele fantastische verrassingen belooft een bezoek aan de stand van Roland DG tijdens FESPA 2016 een onvergetelijke ervaring te worden.

FESPA Digital 2016 vindt plaats van 8 tot 11 maart in Amsterdam RAI, Amsterdam (Nederland).

Ga voor tickets naar  deze HYPERLINK 


 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK