Grafisch feestje zorgt voor verkeersopstopping

BB160127 Los van papierBB16017 Los van Papier traffic jamIn de uitgebreide goodiebag, die bezoekers kregen bij het jaarlijkse grafische netwerk evenement, zat het magazine Paper Jam. Voor de deur van Kasteel Woerden ontstond een traffic jam die door de politie ontrafeld moest worden. Om maar weer eens aan te geven hoe populair Los van Papier is. Meer dan 220 bezoekers togen naar Vianen om elkaar te zien en gezien te worden.

De behoefte om elkaar te ontmoeten is blijkbaar groot in de grafische industrie. Ruim 220 mensen wisten de weg te vinden naar het jaarlijkse nieuwjaar spektakel Los van Papier, deze keer gehouden in Kasteel Woerden. Het gaat alleen maar om het netwerken. Alle franje, als presentaties, optredens en award uitreikingen is uit het programma geschrapt en het evenement is teruggebracht tot een netwerkevenement in optima forma. In Woerden wisten alle partijen uit de grafische industrie elkaar te vinden. Leveranciers sponsorden niet alleen maar nodigden ook hun klanten uit zodat er een mooie mix ontstond van branche organisaties, adviseurs, vakpers, leveranciers en producenten.

Foto’s van het geslaagde evenement zijn hier te zien.

 

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK