Overname Beijersbergen & Partners door AtéCé

AtéCé Graphic Products en Beijersbergen & Partners hebben veel overeenkomsten als het gaat om het leveren van hoogwaardige verbruiksmaterialen voor de grafische industrie en het bieden van optimale services. Die krachten worden gebundeld. Beijersbergen & Partners gaat zelfstandig als een AtéCé company verder.

Atece

V.l.n.r. Jeroen Beukman, Tom Kerssens en Bert Schelhaas

Bert Schelhaas, Managing Director van AtéCé: “De beslissing om tot deze krachtenbundeling te komen is tweeledig. Beijersbergen heeft een mooi pakket voor offset, maar ook voor flexo-drukkerijen. Dit pakket bestaat onder andere uit watergebaseerde & UV-inkten, lakken en lijmen. Daarnaast levert Beijersbergen op de Benelux-markt hoogwaardige systemen dat digitale UV LED inktjet technologie toevoegt aan bestaande flexo-persen of digitale productieprinters, voor het aanbrengen van onder andere: koudfolie, reliëf en braille-effecten alsook dekwit. Het totale Beijersbergen productportfolio en de aanwezige kennis van deze producten is een mooie uitbreiding voor AtéCé en past goed bij onze groeistrategie. Hierdoor kan AtéCé haar klanten een breder pakket en nog meer oplossingen bieden. Ook is de krachtenbundeling belangrijk voor de uitbouw van onze mengkleurenservice. Daarmee willen wij met ons offset- en flexo-inktenprogramma voor conventionele, H-UV en LED UV én food packaging compliant toepassingen een belangrijke leverancier zijn, en ons marktaandeel verder versterken.”

Beijersbergen zal voorlopig als een business unit, met een vaste groep medewerkers, vanuit de huidige vestiging in Amersfoort zelfstandig op de Benelux-markt blijven opereren, en de eigen klanten onder de paraplu van AtéCé blijven bedienen. Op termijn wordt gekeken hoe het integratieproces van beide ondernemingen het beste kan worden ingevuld. Tom Kerssens zal als Technical Director & Key Accountmanager (Pressroom – Benelux) worden opgenomen in het managementteam van AtéCé Graphic Products.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK