Grootste inktmengerij van de Benelux

De overname van Beijersbergen & Partners door AtéCé Graphic Products heeft in Alkmaar geresulteerd in de grootste inktmengerij van de Benelux. Dat zegt verkoopdirecteur Remco Smit.

Atece Alkmaar Inkt

Beijersbergen & Partners is na de overname verhuisd naar Alkmaar, vlak tegenover het logistieke centrum van AtéCé. In Uitgeest – net onder Alkmaar – heeft AtéCé haar hoofdkantoor.

Bij de integratie van Beijersbergen & Partners heeft Wim van Mastrigt een belangrijke rol gespeeld. Hij is binnen AtéCé als business development manager verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de drukinktentak. Van Mastrigt: “Vandaag de dag richt AtéCé zich ook op de verpakkingsmarkt en labelindustrie. In onze nieuwe inktmengkeuken voor aanmaakinkten hebben we dispensers voor zowel offset- alsook flexo-inkten voor conventionele, klassieke UV en LED UV én food packaging compliant toepassingen.”

De nieuwe inktmengerij in Alkmaar is naar eigen zeggen de grootste in de Benelux en behoort tot de top vijf binnen Europa. Naast de inktmerken Sun Chemical, Flint, Siegwerk en het eigen merk Deutsche Druckfarben, zegt het bedrijf de totaaloplosser te zijn, met alle kennis en ervaring die daarbij hoort.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK