3D Next Level heeft de grootste 3D-printer

Bij 3D Next Level in Maassluis is onlangs de grootste 3D-printer van de Benelux geïnstalleerd. Het gaat om een Massivit 1800 3D printer die is geleverd door Digital Dot (België). 3D Next Level produceert visuele communicatiemiddelen voor onder meer reclamedoeleinden en evenementen. De megagrote 3D-printer kan objecten printen tot afmetingen van 1.5 x 1.2 x 1.8 m. Met de komst van deze grootformaat 3D-printer heeft het bedrijf naar eigen zeggen een groot concurrentievoordeel, omdat er in de wijde omgeving geen enkel ander bedrijf is dat grootformaat 3D-printing op deze manier kan aanbieden.

Bron: grafischnieuws.be

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK