DM+ heeft snelste printer ter wereld

risoDM+ in Zoetermeer heeft een primeur: het directmarketingbureau heeft met de installatie van de Riso T2 de snelste printer ter wereld in gebruik genomen. De printer draait met een snelheid van 320 afdrukken per minuut. Dat betekent dat de machine elke seconde 5 prints uitspuwt. Volgens DM+ stelt de printer hen in staat nog kortere doorlooptijden te halen. “Dankzij de RISO T2 kunnen we voldoen aan de snel groeiende vraag naar whitepaper DM-oplossingen en geprinte documentatiemappen en -rapporten’, zegt DM+-directeur Jeroen Balke. Ook de lage productiekosten zijn belangrijk voor hem. “Dankzij deze printer nemen de kosten per afdruk spectaculair af, en kunnen we prijzen bieden die tot voor dit moment ondenkbaar waren in onze branche.”

Bron: winmagpro

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK