Massivit 1800 3D-printer bij 3D Next Level in gebruik genomen

3D Next  Level zegt met de Massivit 1800 printer de toepassingsmogelijkheden uit te kunnen gaan breiden, en een breder assortiment projecten aan met name nieuwe klanten aan te kunnen gaan bieden. Lennart van den Doel, oprichter en eigenaar van 3D Next Level zegt daarover: “De Massivit 1800 was de ontbrekende schakel in onze ‘puzzel’ naar een compleet 3D aanbod. Met deze oplossing kunnen we ons in de markt onderscheiden, omdat we op dit ogenblik het enige bedrijf in de regio zijn dat grootformaat 3D-printing aanbiedt. Ik ben ervan overtuigd dat deze toepassingen de interactie met en zichtbaarheid van klanten van onze cliënten zal vergroten.” Digital Dot zal als exposant aanwezig zijn op de beurs Sign2Com (16-18 september) in Kortrijk en presenteert daar ook dit model 3D-printer. Daarnaast verzorgt Nico Desmedt, oprichter en eigenaar van Digital Dot, op maandag 17 september om 10.30 uur een keynote-sessie op de beursvloer (hal 4 – stand 4121) met als titel: ‘Starten met in 3D-geprinte POS, sign en reclame’.

3D Next Level is uw partner als het gaat om 3D-objecten in groot formaat. Door middel van XXL 3D-printing is elke vorm mogelijk voor elk type branche. Denk hierbij aan: 3D blow-ups voor de reclame industrie, kunstobjecten, decorstukken, mallen voor de technische industrie, gevelletters en logo’s, decoratieve objecten, standbouw, etc.
Zowel voor het leveren van 3D-geprinte objecten tot totaaloplossingen met daarin alles verwerkt, zoals: 3D-design, 3D-scannen, spuiten, bestickeren, LED verlichting, staalconstructies, transport en montage.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK