In één klap grootste gametijdschrift van de Benelux

Door een bijzondere samenwerking met Veronica Uitgeverij ontvangen dit najaar ook alle abonnees van Veronica Magazine het gametijdschrift Gamer Magazine. Hierdoor is het magazine in één klap het grootste gamesmagazine van de Benelux en één van de grootste ter wereld. Daarmee laat Gamer Magazine zien dat er nog steeds veel animo kan zijn voor een papieren magazine. Gamer Magazine wordt vanaf deze week als vanouds geleverd aan abonnees van Sanoma-magazines als Playboy, Autoweek, Panorama, KIJK en Nieuwe Revu. Hiermee komen drie miljoen mensen direct in aanraking met alle grote gamereleases van dit najaar. Door de opgezette samenwerking is de oplage meer dan verviervoudigd naar een oplage van bijna 800.000 stuks. Daarnaast is Gamer Magazine ook sterk aanwezig op de winkelvloer: het magazine wordt verspreid bij vestigingen van speelgoedketen Bart Smit. Ook wordt Gamer Magazine bij alle bestellingen van de bekende hardwareshop Alternate ingesloten.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK