Grootste magazine van Nederland

Er gaan geruchten dat er dit jaar nog een lifestyle-magazine op de markt wordt gebracht met een mega-oplage van 6.000.000 exemplaren. Dat zegt Jan Heemskerk, voormalig hoofdredacteur van Playboy en FHM, die zou zijn benaderd voor de functie van hoofdredacteur.  Bij 300.000 euro aan advertentie-inkomsten zou men uit de kosten zijn. Een van de initiatiefnemers en media-ondernemer Erik de Vlieger zou getwiiterd hebben dat het ‘grootste magazine van Nederland’ er aan komt, maar de tweet is later verwijderd, zo stelt The Post Online.
Bron: nieuws.nl/The Post Online
lifestyle

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK