Fastball Magazine mikt op 1.000 honkballiefhebbers

Nederland is een honk- en softbaltijdschrift rijker. Komende maand rolt het proefnummer van Fastball Magazine van de persen. Bij voldoende animo wordt het vanaf februari 2014 een maandblad. “We mikken op 1.000 abonnees”, zegt hoofdredacteur Sander van Lubeck. “Een ambitieus aantal, maar afgezet tegen het aantal leden van de honk- en softbalbond, moet dat lukken. Aan enthousiasme geen gebrek, hebben we de afgelopen weken gemerkt in de honkbalwereld. Nu is het zaak al die positieve reacties om te zetten in abonnementen.” Fastball Magazine concentreert zich op een mix van Nederlands en Amerikaans honkbal, maar verliest de rest van de wereld (softbal, overgangsklasse, Azië, Europa) niet uit het oog. De hoofdredacteur: “Fastball Magazine moet de verdieping brengen, die op internet niet is terug te vinden. Zo verschijnen er in het proefnummer een achtergrondverhaal over homerunkoning Jacky Jacoba, een interview met Rick van den Hurk over zijn keuzes en een artikel over hoe goed de vele Nederlandse profhonkballers in Amerika nu écht zijn.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK