Met DuurzaamBV Magazine van digital only naar digital first

DMVan ‘digital only’ tot ‘digital first’. Het DuurzaamBV Magazine rolde deze week vers van de pers en daarmee zet DuurzaamBedrijfsleven Media verder in op een zogenaamde multi-platformaanpak om de doelgroep zo goed mogelijk te bedienen.

Hoofdredacteur Erik Verheggen beschrijft in zijn blog dat het magazine een volgende stap is in de ontwikkeling van DuurzaamBedrijfsleven Media. “In april vorig jaar hebben we ons nieuwe online platform gelanceerd op DuurzaamBedrijfsleven.nl. Daar zijn in het najaar podcasts en een radioprogramma onder de noemer DuurzaamBV Radio bijgekomen. Met de lancering van DuurzaamBV Magazine ontwikkelt DuurzaamBedrijfsleven Media zich van ‘digital only’ tot ‘digital first’.”

Eerlijk geeft hij aan dat er ook kritische geluiden zijn. Want hoe duurzaam is een magazine op papier? Verheggen stelt in zijn blog dat het gaat om “de kracht van concrete informatie, inspirerende voorbeelden en het uitwisselen van ervaringen. Zo bieden we handelingsperspectief voor het bedrijfsleven. Wij vinden het belangrijk om onze multi-platformaanpak verder door te voeren om onze doelgroep zo goed mogelijk te bedienen. Met het magazine kunnen we onze content en informatie nog beter bundelen, versterken en ook op het bureau krijgen van beslissers die offline op zoek zijn naar nieuws en achtergronden.”

Met zestig pagina’s staat DuurzaamBV Magazine bol van nieuws, achtergronden, interviews en diepgaande analyses. Geen droog vakblad, maar een aantrekkelijk magazine met veel beeld en ruimte. Alle leden kunnen deze editie als PDF downloaden.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK