Promotie restaurant in mini culinaire thriller

Patron-cuisinier Mart Scherp van restaurant Scherp laat met een kort filmpje zien wat Zeeland te bieden heeft aan mooi Zeeuwse streekproducten en hoe hij ze verwerkt tot de meest bijzondere en smakelijke creaties. Het meest bijzonder is dat het filmpje te bekijken is via Layar. Met Layar ziet Scherp nieuwe kansen om gasten snel en doelgericht te benaderen: “We hebben bijvoorbeeld het filmpje verwerkt in ons visite kaartje en onze persoonlijke Jeunes restaurateurs ‘d Europe brochure. Mensen kunnen de gratis Layar app downloaden op hun mobiel en vervolgens het visitekaartje of pagina in de brochure inscannen en het filmpje zal worden afgespeeld. Het bijzondere van de Layar app is dat deze een foto of afbeelding scant in tegenstelling tot de QR code welke u overigens ook kunt scannen met deze app.”

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK