Quark XPress 2018 zonder cloud

Quark introduceert op 16 mei haar vlaggenschip product QuarkXPress 2018. Indrukwekkend is de lijst met noviteiten zeker. We vroegen het ons al eerder af of Quark in ons land nog wel een positie heeft. Een volledig nieuw pakket kost 829 euro per werkplek. Stap je van InDesign af, dan betaal je 399 euro. Daaronder nog vele update opties, vanaf 157 euro. Quark vindt het kennelijk belangrijk nadrukkelijk te vermelden dat het pakket ‘Cloud Free’ is, en dus niet via een abonnementsmodel te verkrijgen is. Een rechtstreekse ‘aanval’ op het businessmodel van Adobe. Het zal waarschijnlijk weinig indruk maken.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Printmedianieuws

printmedianieuws.nl is de belangrijkste informatiebron voor managers en andere beleidsmakers binnen de printmedia branche: niet alleen grafische bedrijven en uitgeverijen, maar ook toeleveranciers en opdrachtgevers van de bedrijfstak. Wij richten ons op het dagelijkse nieuws en de achtergronden van het nieuws uit diverse printmedia segmenten. De hoofdpunten van het printmedia nieuws zijn gratis, de achtergronden van het nieuws (dat noemen wij 'premium content') is in de meeste gevallen alleen toegankelijk voor betalende abonnees. Blokboek en Printmedianieuws werken samen. Daardoor wordt dit bericht op beide websites gepubliceerd.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK