Printforce bouwde 7000 vierkante meter vol in 10 maanden

April 2018 werd er begonnen met de verbouwing en verhuizing van Printforce naar Culemborg. Na 10 maanden hard werken is de verhuizing een feit. In Culemborg staat nu een nieuw machinepark van 7000 m2. Bekijk hieronder wat er de laatste maanden allemaal is gedaan.

Door een hoge mate van automatisering en speciaal hierop ingerichte workflows, is Printforce specialist in print-on-demand. Hierdoor kan via Printforce iedere oplage op ieder moment van de dag besteld (24/7 dus), geproduceerd en gedistribueerd worden. Dit kan rechtstreeks gebeuren door de uitgever zelf, maar ook indirect via een webshop of (online) boekwinkel. Door het aanbieden van content in allerlei diverse formats, zoals: papier, maar ook e-pub, ibook, html5, etc., kan de uitgever de volledige markt bedienen en additioneel kapitaal en omzet genereren via moderne wegen.

Bron: website Printforce

Het bedrijf is nu gevestigd aan de Textielweg 12 te Culemborg

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK