Integratie Printforce in CB voltooid

Ruim een jaar geleden is CB begonnen met de verhuizing van Printforce naar Culemborg. Sindsdien is er hard gewerkt aan een naadloze aansluiting tussen print en logistiek. State of the art printers, bind- en lamineermachines hebben een vaste plek gekregen en zijn samengesmeed tot printstraten die volledig geïntegreerd zijn met de logistieke dienstverlening van CB.

POD bij CBEen belangrijke stap in het bieden van deze betere dienstverlening, is de nieuwe sorteerinstallatie van Printforce. Hier komen alle print on demand (POD) producties terecht, waarna er onderscheid wordt gemaakt tussen directe verwerking of bevoorrading.

In het geval van directe verwerking worden de boeken gelijk verzendklaar gemaakt voor de consument of de boekverkoper. Heeft u als uitgever voor short print run of automatisch herbevoorraden gekozen? Dan nemen we de exemplaren razendsnel op voorraad, zodat de titel voortdurend leverbaar is.

Op 23 mei wordt het printpark van Printforce en CB geopend. Relaties kunnen daar van 15.45 – 18.00 uur bij zijn, en meteen alle nieuwste snufjes zien. Relaties van CB of Printforce kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Baukje van de Hoek.

Bron: inct

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK