500.000ste Print on demand boek dit jaar

Deze week werd het 500.000ste boek dit jaar geprint via bestelling bij CB. Het boek maakt onderdeel uit van een printorder van 150 exemplaren van De Exenkring van Paul Jacobs uitgegeven bij VBK Houtekiet.

Printforce Cb 1

“Dat we begin juli al op dit aantal zitten, betekent een groei van 50% ten opzichte van vorig jaar.” zegt Hubert de Koning van CB. De aantallen bij Short Print Runs (order met een oplage tot 1.500 stuks) zijn meer dan verdubbeld (index van 138%). De zogenaamde single copies (bestellingen per stuk) groeiden met 14%.

Hubert: “We hebben gezorgd voor meer bestelgemak en aantrekkelijkere tarieven. Daarnaast zien we dat uitgevers terecht kritisch kijken naar investeringen in voorraad en toch altijd leverbaar willen zijn. Print on demand is dan een flexibele en economische oplossing.“

CB verzorgt de printorders samen met Printforce. Printforce biedt state of the art printoplossingen. Met een uiteenlopend assortiment van papiersoorten, bindwijzen en omslagen en de beste printtechnologie ondersteunen CB en Printforce steeds meer uitgeverijen.

Bron: CB

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK