Adverteren? Bel ons +31618883969 sales@blokboek.com

Innovaties op de vierkante meter

Packaging Innovations beleefde dit jaar zijn zevende editie. Met de koppeling met Empack in de Jaarbeurs in Utrecht lijkt deze innovatieshow echt van de grond te komen.

Organisator Easyfairs blijft zoeken naar nieuwe formats om bezoekers naar een beurs te trekken, en Packaging Innovations is daar een goed voorbeeld van. De beurs heeft ruim 100 exposanten en 3000 bezoekers, en is vooral gericht op creativiteit en innovatie. Het heeft meer weg van een groot poppenhuis dan een beurs. In heel veel kleine standjes is een massa aan noviteiten te vinden. De beurs staat in schril contrast met Empack, dat een puur technische insteek heeft en waar verpakkingsrobots hun best doen om aandacht te krijgen. Empack is een vrij saaie beurs met heel veel techniek rond de nog steeds sterk groeiende verpakkingsmarkt. Op dit soort beurzen is creativiteit vaak ver te zoeken. Daarom is het een mooie gedachte om de creativiteit apart onder te brengen. In een eigen inspirerende show die een mix is van interessante lezingen, en kleine standjes waar een bonte schakering van interessante noviteiten getoond worden.

Packaging Innovations is nog te bezoeken op 11 en 12 april 2018.
De volgende show is in 2020.

Marco den Engelsman

Marco den Engelsman

Journalist, photographer and communication expert. Believes in the power of a mix of media. An image says more than a thousand words, but is always more powerful when combined with great words. And mix of media strengthens any message. With PRStory all media come together. A powerful PR story with text, image, photography and video which will lead to instantaneous action. Visit PRstory.nl for examples.

Laat een reactie achter

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld
blokboek-printmedianieuws logo

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK