Grafische pensionado’s op bezoek bij Koninklijke Drukkerij Em. de Jong bv.

Een levenlang leren wordt letterlijk opgepakt door een klein netwerk van gepensioneerde ondernemers uit Den Haag en omgeving. Deze mannen komen een paar keer per jaar bij elkaar. Bijblijven en ontwikkelingen volgen in de grafische industrie, is een belangrijk agendapunt.

Foto v.l.n.r. Ad Molier, Frits Kruger, Axel van der Zijden, dr.ir. Roel de Weerd, André Elkhuizen, Ronald Gaarkeuken. Schalk Toom moest wegens ziekte verstek laten gaan. Hans Baljet maakte de foto.

In dit verband werd recent een bezoek gebracht aan Koninklijke Drukkerij Em. de Jong bv in Baarle-Nassau.  Gastheer technisch directeur dr.ir. Roel de Weerd zorgde voor een buitengewoon hartelijke ontvangst. Zeer gedreven en enthousiast vertelde hij over de dagelijkse gang van zaken bij deze grote retaildrukker. Op alle vragen tijdens de rondleiding langs de verschillende productieafdelingen kregen de pensionado’s een uitvoerig en gedetailleerd antwoord. Het bezoek aan Koninklijke Drukkerij Em. de Jong maakte op de bezoekers, die in hun loopbaan grote veranderingen doorgemaakt hebben, een bijna verpletterende indruk.

tekst: Hans Baljet

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK