Trends in de markt van golfkartonverpakkingen

De markt voor golfkartonverpakkingen groeit snel, geholpen door de explosie van e-commerce en ontwikkelingen in digitale druktechnologieën.

De wereldwijde markt voor golfkartonverpakkingen groeit sneller dan verwacht, waardoor sommige voorspellingen, die een vertraging van de consumptie van golfkarton voorspellen, niet kloppen. De daling van de vraag in China, en het verbod op het gebruik van verontreinigd gerecycleerd papier, is nog niet volledig gerealiseerd.

Het laatste rapport van Smithers Pira – The Future of Corrugated Packaging to 2023 – biedt een exclusieve analyse van de groei van deze markt, die jaarlijks met ongeveer 3,7% groeit, tot 300 miljard dollar in 2023. Uit het rapport blijkt ook, dat de sector van de eindgebruikers van ‘elektrische’ goederen de hoogste groeiniveaus zal kennen. Voor het volledige rapport moet ruim 4000 pond worden betaald, maar met de samenvatting is ook ’te leven’.

Lees ook de artikelen op de website van golfkarton.org

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK