Los van Papier wederom een succes

Los van Papier is en blijft dé nieuwjaarsbijeenkomst voor heel grafisch Nederland. Afgelopen vrijdag kwamen er vanuit alle windrichtingen van ons land ruim 200 bezoekers naar Mereveld in Utrecht.

Niet meer, maar ook niet minder dan vorig jaar. Het evenement is uitgegroeid tot een vaste waarde aan het begin van het nieuwe kalenderjaar. ‘Los van Papier blijft iets bijzonders’, werd er tijdens het netwerken opgemerkt. Die stelling is reëel, want de nieuwjaarsbijeenkomst wordt mede door een flink aantal loyale sponsors mogelijk gemaakt en voor iedereen betaalbaar gehouden.

Het was in deze landelijke opzet alweer de vijfde keer dat het evenement plaatsvond. Los van Papier wordt door veel grafische branchegenoten aangegrepen om bij te praten, terug te blikken, maar vooral – en met een voorzichtig optimisme – vooruit te blikken. De organisatie: Boy Opmeer, Marjolein Gielis en Arian van Duijne hadden een nieuwe opzet bedacht om iedereen in beweging te krijgen en met succes. Er waren overal foodstands. De Sushi kok en Oesterkoning waren absolute toppers. De ambiance, de kwaliteit van de hapjes en de verzorging door het team van Mereveld waren opnieuw top. De meeste gasten hadden dan ook geen haast en namen – aan de vooravond van het weekend – alle tijd voor het eerste ultieme en zeer geslaagde netwerkfeest van 2019.

Bron: Peter Zwetsloot, foto: Giuseppe Toppers

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK