Mutoh lanceert nieuwe dye-sublimation inkt

Mutoh America, Inc., toonaangevend op het gebied van grootformaatinkjetprinters en -snijplotters, heeft deze week aangekondigd dat het bedrijf een nieuwe, door Mutoh geproduceerde inkt ‘DH-21’ heeft geïntroduceerd voor bepaalde Dye-Sublimation ValueJet-printers.

‘DH-21, de nieuwe dye-sublimation-inkt van Mutoh, is een kosteneffectieve inkt met hoge prestaties, die is ontworpen om kleuren met een hoge dichtheid en minder inktverbruik te produceren en tegelijkertijd een superieure kleurweergave met minder metamerisme te bieden’, zegt Brian Phipps, President van Mutoh America. ‘De sneldrogende formule maakt het mogelijk om af te drukken op dun en licht papier, en tegelijkertijd de overdrachttijden tot een minimum te beperken.’

Prijzen zijn nog niet bekend en ook de levering in Europa is nog niet aangekondigd.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK