TVE Reclameproducties neemt Bergslot Groep over

TVE Reclameproducties uit Sint-Oedenrode heeft vorige week bekend  gemaakt 100% van de aandelen van de Bergslot Groep over te hebben genomen. Onder de Bergslot Groep vallen vier signbedrijven, met specialisaties in indoor en outdoor visuele communicatie.

TVE wordt daarmee in één klap één van de grotere signbedrijven in ons land, met in totaal ca. 130 medewerkers. De signmarkt verkeert volgens deskundigen inmiddels in een consoliderend stadium, waardoor fusies en overnames de markt  opnieuw indelen. Jan Snijders, eigenaar van Bergslot, was al langer op zoek naar een passende overnamekandidaat. Onder de Bergslot Groep vallen: Forty Five in Velp, Bergslot in Dedemsvaart en Bergslot GmbH voor de Duitse markt. In 2017 nam Bergslot Groep het online kanaal Reclamespecialisten in Velp over.

De Bergslot Groep verzorgt vrijwel alle soorten visuele communicatie, zoals: permanente outdoor signing, fleetmarking en point of salemateriaal. Opdrachtgevers zijn onder andere: landelijke- en regionale openbaar vervoersbedrijven, retail- en supermarktketens als: Action, Jumbo en Lidl, maar ook multinationals als Randstad.

Hennie van Osch, eigenaar van TVE, zegt in een persbericht: “Met de overname van Bergslot Groep breiden wij onze dienstverlening uit en worden we een one-stop-shop op het gebied van outdoor en indoor visuele communicatie. Met name het online kanaal Reclamespecialisten en het fleetmarking segment is een nieuwe complementaire markt voor ons waar onze klanten van profiteren.”

Bron: Grafisch / Forum

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK