Erdee Media Groep kiest voor De Groot – grootsgedrukt.nl

Uitgeverij De Banier, sinds 1 augustus 2017 één van de handelsnamen van Erdee Media Groep (EMG) heeft wederom gekozen voor De Groot – grootsgedrukt.nl.

Voor uitgeverij De Banier, één van onze klanten van het eerste uur, staat hoogwaardige kwaliteit drukwerk en een betrouwbare partner voorop. Dit, tezamen met de juiste condities, heeft ertoe bijgedragen dat de heer Bart Visser, Algemeen directeur Erdee Media Groep en de heer Wim Everts, Algemeen directeur De Groot – grootsgedrukt.nl, samen het contract ondertekend hebben. Met deze samenwerking zijn beide partijen opnieuw een periode van 3 jaar aan elkaar verbonden.

Over Erdee Media Groep
De EMG werkt de doelstelling van de in 1971 opgerichte Stichting Reformatorische Publicatie (SRP) in de praktijk uit. Het bedrijf wil een gezaghebbend mediabedrijf zijn, dat de Christelijke beginselen in de samenleving uitdraagt. De daaruit voortvloeiende missie is volgens het bedrijf: “op bewogen en betrokken wijze, een verantwoorde nieuws- en informatievoorziening voor christenen en niet-christenen” te bieden.

Over De groot – grootsgedrukt.nl
De Groot – grootsgedrukt.nl verzorgt in nauw overleg met haar klanten, en op een persoonlijke manier, de grafische weergave van elke boodschap, of het nou om tekst, beeld of kleur gaat. We produceren die, van standaard tot exclusief, op elk gewenst formaat, op elke ondergrond, tegen scherpe prijzen en altijd in de hoogste kwaliteit.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK