Strategische samenwerking De Groot – grootsgedrukt.nl en Van Eck & Oosterink Printendruk

Van Eck & Oosterink Printendruk en De Groot – grootsgedrukt.nl hebben overeenstemming bereikt over een strategische samenwerking. Beide partijen hebben afgesproken samen in te spelen op vragen uit de markt, waar Van Eck & Oosterink digitaal drukwerk produceert, drukt De Groot het offsetdrukwerk van klein tot grootformaat.

Autonome samenwerking
De Groot – grootsgedrukt.nl streeft naar de hoogste kwaliteit drukwerk – van standaard tot exclusief. Het feit dat het bedrijf een breed en volledig drukwerkpakket levert en de mogelijkheid heeft tot het drukken van planodrukwerkvellen, heeft ertoe bijgedragen de samenwerking aan te gaan met het familiebedrijf, vertelt directeur René van Eck. “Om onze ambitie naar onze klanten waar te maken, hebben we de beste partner nodig. Zij zijn het verlengstuk van onze dienstverlening. Samen maken we waar wat we beloven. Daarbij blijven wij als autonome partij in de markt drukwerk aanbieden, maar vindt een deel van onze productie plaats op de persen bij De Groot”, aldus René.

René: “Wij streven naar een samenwerking met een langetermijndoelstelling. Kritisch blijven naar elkaar, knelpunten bespreken en deze oplossen waar nodig; het maakt beide partijen sterker. Als De Groot als onze partner het goed doet, doen wij het ook goed en komt de klant graag bij ons terug. Dit effect is enorm belangrijk.”

Durven investeren
Wim Everts, algemeen directeur De Groot – grootsgedrukt.nl, vertelt dat innovatie hoog in het vaandel staat. Naast nieuwe persen investeert de drukkerij tevens in automatiseringsoplossingen, om in de nabije toekomst de klant efficiënt te blijven bedienen. Zeker ook als het gaat om het bestellen van online drukwerk via de webshop grootsgedrukt.nl, white label-toepassingen of via XML-integraties. Zo gaan De Groot – grootsgedrukt.nl en Van Eck & Oosterink samen aan de slag om bedrijven in Nederland op effectieve wijze te bedienen.

Over Van Eck & Oosterink
Van Eck & Oosterink bestaat uit twee verschillende bedrijven, met ieder hun eigen discipline. Een drukkerij, Printendruk en een communicatiebureau met de naam: Communicatieregisseurs. Bij de laatste ligt de focus op strategie, marketing en communicatie. “Onze handen jeuken om bedrijven in het zonnetje te zetten, ze aandacht te geven en met pakkende fotografie en slimme teksten hun verhaal te vertellen. We zorgen voor een website die goed gevonden wordt, een spraakmakende advertentiecampagne of schitterende magazines, die vanaf heden door De Groot – grootsgedrukt.nl gedrukt worden”, aldus René.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK