Veel belangstelling voor innovatie in papier en karton

Het door Tanja Storm en Arie Hooimeijer, van de Wereld van Papier, georganiseerde innovatie-evenement, bracht ruim 160 managers van bedrijven uit de papier en karton keten op de been.

 

 

 

 

 

Maar liefst 30 lezingen gingen er in een moordend tempo doorheen en een klein beursje met informatie stands informeerde de bezoekers over uiteenlopende onderwerpen. Van papiermetingen tot het maken van een White Paper.

Naast heel veel technische onderwerpen kwamen ook milieu- en energiebesparing ruim aan bod. De wereld van papier begeleidt innovatieprojecten in de papier- en kartonketen. Voor subsidie informatie en internationale samenwerking waren vertegenwoordigers van de overheid en de Kamer van Koophandel aanwezig. Een van de laatste sprekers was Tim de Kraker die een weg voor hindernissen schilderde in het nastreven van zijn droom: bezoekers en exploitanten van horeca aan elkaar koppelen via een app.

Een uiterst informatienetwerk evenement dat jaarlijks gehouden wordt.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK