Veel belangstelling voor Eversify op drupa

DSC02618Agfa Eversify ontwikkelt zich heel snel. Zeker niet in de laatste plaats omdat Agfa het als een speerpunt activiteit ziet. Eversify slaat de brug tussen papieren publicaties en online via web of app. Volgens businessmanager Rainer Kirschke op de drupa stand: “we hebben heel veel vraag van uitgevers voor de webpublicaties. Zij willen de drukklare pdf gebruiken om ook op het web te publiceren. We leveren het hele model of het nu via app of web is, voor online publishing kun je bij ons terecht.”

Er komen heel veel mensen naar de stand die nu Eversify willen zien. Kirschke: “Mobile publishing wordt op deze beurs niet zo heel veel aangeboden. Daarom krijgen we veel aandacht. We komen op deze beurs bedrijven tegen die nog geen klant van Agfa zijn, zoals uitgeverijen. Drukkerijen kennen we allemaal, maar juist die andere partijen maakt het voor ons interessant op deze beurs te staan.”

Eversify is beschikbaar voor alle tijdschriften- en krantenuitgevers die naar een oplossing zoeken om content beschikbaar te maken op alle mobiele apparaten op elk moment van de dag.

Voor meer informatie: www.eversify.com. Of blijf op de hoogte van het laatste nieuws via The Mobile Push”. Kijk ook op Twitter en Facebook.

Kijk voor de stand-demo op deze video clip.

 

 

 

 

 

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK