Vakbeurs trekt veel belangstelling

ad33d7bc-14d3-458c-869f-46b97295a8dcDe Grafische Vakbeurs en de Vakbeurs Sign trekt veel standhouders. Volgens beurs-manager Alieke Ingerman is de beurs als het zo doorgaat in enkele weken uitverkocht. De beurs die op 10, 11 en 12 maart gehouden wordt is met een verwachtte 15.000 bezoekers het grootste grafische evenement in de afgelopen jaren. Het aantal grafische standhouders overtreft nog steeds het aantal Sign standhouders hoewel het nu een nek aan nek race begint te worden. Het aantal aanmeldingen voor bezoek aan de beurs groeit gestaag. De Vakbeurs is het evenement waar drukkers, creatieven, marketeers en alle geledingen van de grafische, sign en communicatie-industrie elkaar treffen in een ontspannen sfeer. Een must voor de bezoekers in onze bedrijfstak die zich willen laten inspireren en mensen ontmoeten. Inschrijven kan via deze link.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor het najaar van 2021 staan gereed. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK