PaperPassion, het event voor Paperlovers

paper-passionHet is tijd voor iets nieuws, een interactieve happening voor iedereen met een passie voor papier, foto’s en beelden in al zijn vormen. Knippen, snijden, plakken, kleuren, vouwen, verven, beschilderen of beschrijven. Lekker helemaal los gaan en shoppen of aanschuiven bij bloggers en vloggers voor informatie, inspiratie of make&takes.
PaperPassion is niet alleen voor jonge hipsters en socialmedia addicts, maar ook voor mensen die het heerlijk vinden, om lekker te ontspannen door mandala’s of patronen in te kleuren. Ook voor scholieren en studenten,  die hun eigen identiteit willen bepalen door hun agenda’s te customizen.
Samen aan de slag: Hekwerk wordt ArtWork, een aantal illustrators toveren de spoorzone in Tilburg om tot een creatieve walk of fame! Tijdens PaperPassion zijn er zeker een aantal kunstwerken te zien!

PaperPassion is op 27, 28 en 29 oktober in de Koepelhal in Tilburg.

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK