Gepersonaliseerde kinderhelden

images.jpJJgVanaf 10 december bieden Hema en kinderboekenuitgeverijen Querido, Leopold & Ploegsma de mogelijkheid om online gepersonaliseerde producten van Jip en Janneke, Woezel & Pip, Kikker, Dolfje Weerwolfje en Hoe overleef ik… te maken. Via hema.nl/kinderhelden kun je nu zelf unieke producten samenstellen. Bijvoorbeeld een rugtas, een puzzel, een placemat, of een rompertje met je favoriete kinderheld, je naam en je foto. Het product is binnen enkele minuten gemaakt en besteld. Vanuit de consument is er nog altijd een toenemende vraag naar gepersonaliseerde producten, met name voor kinderen. Om die reden hebben Hema en de uitgeverijen de krachten gebundeld.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK