Drukkerij Snel installeert Canon Océ ProStream 1000 en produceert gepersonaliseerde strip van Philippe Geluck

De drukkerij in Luik (België) heeft de installatie gevierd met de productie van een speciale gepersonaliseerde versie van de stripreeks ‘De Kat’ van niemand minder dan Philippe Geluck.

In het nieuwe album, ‘La rumba du Chat’, kunnen drie pagina’s gepersonaliseerd worden met de naam, voornaam en de foto van een persoon naar keuze. Bestellingen en personalisatie gebeuren online via de website (https://lechat.snel.be/fr/) die Snel voor de gelegenheid in het leven geroepen heeft. Het gepersonaliseerde album dat binnen 10 dagen geleverd wordt, kost 26 euro (tegen
€ 11,95 voor de gewone versie). “Dat is iets meer dan het dubbele, maar onder de kerstboom is dit een cadeau dat gegarandeerd effect zal hebben,” zegt Philippe Geluck.

la-rumba-du-chat

Snel overweegt ook om catalogi, tijdschriften of prijslijsten te personaliseren volgens uiteenlopende criteria, zoals: geografische regio, periodiciteit, taal- of wettelijke verschillen, enz.

Bron: Grafisch Nieuws

 

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK