Drukkerij Snel installeert Canon Océ ProStream 1000 en produceert gepersonaliseerde strip van Philippe Geluck

De drukkerij in Luik (België) heeft de installatie gevierd met de productie van een speciale gepersonaliseerde versie van de stripreeks ‘De Kat’ van niemand minder dan Philippe Geluck.

In het nieuwe album, ‘La rumba du Chat’, kunnen drie pagina’s gepersonaliseerd worden met de naam, voornaam en de foto van een persoon naar keuze. Bestellingen en personalisatie gebeuren online via de website (https://lechat.snel.be/fr/) die Snel voor de gelegenheid in het leven geroepen heeft. Het gepersonaliseerde album dat binnen 10 dagen geleverd wordt, kost 26 euro (tegen
€ 11,95 voor de gewone versie). “Dat is iets meer dan het dubbele, maar onder de kerstboom is dit een cadeau dat gegarandeerd effect zal hebben,” zegt Philippe Geluck.

la-rumba-du-chat

Snel overweegt ook om catalogi, tijdschriften of prijslijsten te personaliseren volgens uiteenlopende criteria, zoals: geografische regio, periodiciteit, taal- of wettelijke verschillen, enz.

Bron: Grafisch Nieuws

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Peter Luit

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

VIGC Hackaton: Reinvent The Graphic Arts Industry (12-13 okt.) – Het congres (15 okt.)

Vigc Congres Hackaton 2020

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK