Gepersonaliseerde magazines

FunnyMagazine_Poker-cover2Linda, Jackie, Elle. En nu jij! Bookadoo presenteert met Funnymagazines een gepersonaliseerd magazine concept. In een glossy magazine kun je iemand de hoofdrol laten spelen. De magazines zijn verkrijgbaar met verschillende thema’s voor mannen en vrouwen en zijn in realistische magazinestijl opgemaakt. Funnymagazines bevatten naast een persoonlijke cover tevens uitgebreide redactionele artikelen, een shopping page en zelfs volledig gepersonaliseerde advertentiepagina’s. Alle content is humoristisch en met een flinke knipoog gericht op de hoofdpersoon. Het enige dat je hoeft te doen is een goede portretfoto van de hoofdpersoon uploaden.

Er zijn meer gepersonaliseerde magazines op de Nederlandse markt. Voor het serieuze werk kun je bijvoorbeeld terecht op Jilster. Hier kun je een magazine van A tot en met Z geheel samenstellen: van elk geschreven verhaal tot een eigen voorwoord. Vooral voor kinderen blijken gepersonaliseerde grafische producten populair. Personal Gifts biedt bijvoorbeeld al jaren boeken aan waar kinderen een hoofdrol in kunnen spelen.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK