Vind de sleutel tot zakelijk succes dankzij kennis en advies op de Vakbeurs 2014

kennisAls ondernemer in onze industrie sta je er niet alleen voor. Je kunt beroep doen op de kennis en advies van gespecialiseerde branche-organisaties en opleidingsinstituten die je kennis of dat van je medewerkers snel kunnen bijspijkeren. Op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie geven alle toonaangevende organisaties acte de presence. Zo kun je op de stand van Stivako advies krijgen over managementopleidingen, trainingen en workshops en bewijst het KVGO wat haar toegevoegde waarde is voor grafische ondernemers met haar belangenbehartiging en haar pakket aan arbeidsvoorwaarden. Het Diensten Centrum laat haar mogelijkheden zien op het gebied van advies in profit, people & planet en hoe haar persoonlijke aanpak daarvan je als ondernemer kan helpen. Voor ondernemers in de Sign, Display en Zeefdruk staan Si’bon en VSBN klaar om te laten zien hoe deze organisaties je belangen behartigen, wat de waarde is van een keurmerk en welke promotionele activiteiten ze voor je doen. Meer informatie over deze organisaties vind je op de speciale beurs pagina van blokboek.net.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK