Haarlem stimuleert 3D-printen

costerOm het publiek kennis te laten maken met de techniek en toepassingsmogelijkheden van 3D-pirnten, doet de gemeente Haarlem de Stcihting ABC Architectuurcentrum Haarlem een 3D-printer (Ultimaker) cadeau. ABC zal hiermee live demonstraties geven tijden haar expositie die loopt tot 4 maart a.s. Zo zullen onder meer modellen voor uit de industrie, objecten voor medische toepassingen en uiteraard uit de architectuur en bouw worden gedemonstreerd. Op 20 februari geeft Medendorp, 3D-specialist en –adviseur, een lezing  over verscheidene innovatieve 3D-printing technieken die ogenschijnlijk ‘onbegrensde mogelijkheden’ hebben. Meer weten…?

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK