Multicopy biedt ondernemers Verscheurkalender 2020 aan

Een leuk initiatief van Multicpy. Ondernemers kunnen gratis de verscheurkalender krijgen.Onder het mom ‘Begin het jaar opnieuw’ worden de laatste 100 dagen van het jaar ingeluid en krijgt men elke dag een tip of prikkelende vraag om het jaar sterker af te sluiten zodat ondernemers helemaal klaar zijn voor 2021.

Verscheur Kalender KopieAnnette Dales, algemeen directeur van Multicopy: “In januari is iedereen vol energie aan het nieuwe jaar begonnen. De economie draaide op volle toeren, maar toen dook het coronavirus in ons land op. Er ontstond een nieuwe werkelijkheid waar we niet op gerekend hadden. Het MKB moet doorpakken, maar dat is niet makkelijk in een anderhalvemetereconomie. En dat terwijl het MKB de motor van onze economie is. Daarom willen we deze ondernemers graag een hart onder de riem steken en inspireren met onze inzichten en kennis.”

Verloren dagen verscheuren

Annette Dales: “Het liefst zouden we die vele verloren dagen letterlijk willen verscheuren. En dat kan met onze Verscheurkalender. Uiteraard zonder te veel verspilling, maar wel even lekker om te doen. Daarna wordt de echte titel van de kalender onthuld: ‘De in 100 dagen sterker naar 2021 kalender’. In deze laatste 100 dagen van het jaar krijgt de ondernemer elke dag een tip of prikkelende vraag.”

100 dagen, 100 kansen

“Gedurende deze 100 dagen willen we MKB ondernemers helpen om sterker uit de strijd te komen”, vervolgt Annette Dales enthousiast. “Door ondernemersvragen te stellen waarmee we hen aan het denken zetten. Daarnaast delen we feitjes en geven we heel veel tips. Tips op het gebied van social media en hun website, we vertellen de voordelen van promotionele artikelen en direct mailings, maar ook hoe ze op tijd betaald kunnen krijgen en hoe ze klanten tot actie kunnen verleiden. Op deze manier willen we hen helpen om zich klaar te stomen voor 2021.”

Verscheurkalender aanvragen

De Verscheurkalender kan kosteloos worden aangevraagd via www.multicopy.nl/verscheurkalender, zolang de voorraad strekt.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK