HYBRID Software overgenomen door Global Graphics

Hybrid Software is een groep van softwareontwikkelings- en marketingbedrijven die zich richten op bedrijfssoftware voor de grafische industrie, met een sterke focus op etiketten en verpakkingen.

Het wordt de vierde dochteronderneming van de Global Graphics groep en zit naast Global Graphics Software, Meteor Inkjet en Xitron.

Hybrid Global Graphics

De overname verdubbelt de omvang van de Global Graphics groep van bedrijven in termen van personeel, waardoor het wereldwijde personeelsbestand wordt uitgebreid tot ongeveer 250 mensen.

Beide bedrijven werken al sinds 2018 samen.

Het voegt verschillende andere operationele locaties toe aan de groep via de kantoren van HYBRID Software in Luxemburg, België, Duitsland, Italië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Global Graphics investeert elk boekjaar ongeveer een derde van zijn inkomsten in R&D en heeft een sterk software-ontwikkelingsteam, dat nu met de toevoeging van HYBRID Software wordt uitgebreid tot meer dan 75 ingenieurs.

Guido Van Der Schueren
Guido Van der Schueren, CEO van Global Graphics

Guido Van der Schueren, CEO van Global Graphics, zegt in een persbericht: “Het is goed nieuws voor onze klanten, onze medewerkers en onze aandeelhouders. We zullen de waarde van het bedrijf blijven vergroten door al onze stakeholders te ondersteunen en onze intentie om een beursgenoteerde onderneming te blijven, opnieuw te bevestigen. Naarmate de verpakkingsindustrie verder migreert naar digitaal drukken, zijn er enorme mogelijkheden voor de hardware- en softwareoplossingen van Global Graphics, dus door HYBRID Software in de groep op te nemen, kunnen we ons aandeel in de etiketten en verpakkingen verder laten groeien. Er liggen spannende tijden in het verschiet.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK