DWCPrint verruilt Kodak Nexpress voor twee Konica Minolta 7100 printsystemen

DWCPrint heeft ruim 5,5 jaar digitale ervaring opgedaan met de Kodak Nexpress. Het bedrijf zei in een persbericht dat het nu tijd werd voor ‘iets anders’. Met de installatie van de twee Konica Minolta printsystemen zegt het bedrijf 2,5 keer meer capaciteit in huis te hebben gehaald.

dwcprint

Directeur Martijn ten Pas zegt dat de Konica Minolta 7100 printsystemen een stap voorwaarts maken in zowel stabiliteit als kwaliteit. In zijn eigen persbericht zegt hij dat de kleuren vanaf de 7100 ‘sprekender’ zullen zijn. Beide machines zijn 100% identiek en voorzien van dezelfde profielen, waardoor de uitwisselbaarheid een 100% gegarandeerd gelijk resultaat biedt.

Km 7100

Met het uitfaseren van de Kodak Nexpress verdwijnen er ook een paar mogelijkheden, zoals opdrachten met de drukkleur ‘goud’ ((goud) folie blijft wel gewoon mogelijk!), opdrachten met extra wit en een aantal gekleurde papiersoorten.

Daar staat tegenover dat de Konica Minolta op een velformaat van 320 x 900 mm kan printen en nieuwe papiersoorten aankan.

Bron: website DWCPrint

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK