Twee demo-locaties voor MGI AlphaJet bij Konica Minolta

De B1 gebaseerde MIGI AlphaJet werd al in 2018 voor het eerst getoond op de Parijse beurs All4Pack. Het heeft nog geruime tijd geduurd voordat de AlphaJet volledig demonstratie- en productierijp aan klanten kon worden voorgesteld. Nu opent Konica Minolta twee demo-locaties.

Mgi Alphajet
Logo Isra

Isra in Frankrijk is de eerste echt gebruiker van de AlphaJet. De machine kenmerkt zich vooral op gebieden als inline veredeling. Jean-Pierre Chauvin, directeur van Isra zegt: “Isra is een heel specifiek bedrijf dat alle druktechnieken beheerst: offset, zeefdruk, digitale druk, hotfoil-techniek, gedrukte elektronica (printplaten) en veiligheidsdruk. De MGI AlphaJet zal ons in staat stellen de productiestroom te vereenvoudigen en bepaalde beperkingen op het vlak van de druktechnologie te elimineren – zonder de productiestroom te onderbreken, zonder verspilling en met tijdwinst. We halen een productiviteit die met conventionele toestellen ondenkbaar is.”

De demo-locatie in New York moet begin 2023 klaar zijn.

Bron: Grafisch Nieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK