‘Dag van de grafische ondernemer’ op 15 november 2022

In het Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn houdt het KVGO op 15 november de ‘Dag van de grafische ondernemer’. De ontvangst vanaf 15.30 uur is open voor zowel KVGO-leden als uiteenlopende relaties van de branchevereniging.

Vergadering Kvgo

Er staan vier actuele workshops centraal tijdens de bijeenkomst: Maatwerk arbeidsvoorwaarden, Wijziging pensioenstelsel, Samen digitaal veilig, Informatieplicht energiebesparende maatregelen.

De middag wordt om 17.30 uur met een netwerkbuffet afgesloten.

Aanmelden via e-mail is noodzakelijk voor deze bijeenkomst. Voorafgaand aan het ‘open onderdeel’ vindt een besloten KVGO-vergadering plaats, alleen toegankelijk voor KVGO-leden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK