KVGOLive! gaat op 16 november niet door

De vrees is werkelijkheid geworden. De tweede editie van KVGOLive! gaat helaas niet door. Iedereen die bij de eerste editie aanwezig was, verheugde zich op het evenement.

Kvgo Is Top
Eerste editie KVGOLive! in november 2019

Het evenement zou zijn gekoppeld aan de Algemene Vergadering voor leden van het KVGO. Deze vergadering wordt binnenkort digitaal gehouden.

In een e-mail van KVGO-voorzitter Dick Naafs gaf hij aan het besluit te betreuren, maar dat hij samen met het bestuur alle overwegingen heeft gewogen, en dat het niet goed zou voelen om een dergelijk evenement op dit moment door te laten gaan

KVGOLive! zal nu – afhankelijk van de situatie – in januari 2022 gaan plaatsvinden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK