MERCURS 2021 gaat niet door

Branchevereniging Magazine Media Associatie (MMA) is bezig met het herzien van de koers van het jaarlijkse event. De magazine branche moet dus een jaartje geduld opbrengen voor het bekende tijdschriftengala.

Mercurs 2020
Er was nog geen logo voor de 2021 editie

Het afzeggen van MERCURS 2021 heeft dus niets te maken met de gevolgen van corona. Op basis van een ledenenquête gaat MMA-voorzitter Luc van Os met het bestuur aan de slag voor een nieuwe koers, die vanaf begin volgend jaar zal moeten worden geïmplementeerd.

De brancheorganisatie ziet dat de markt verandert en ziet zich genoodzaakt de eigen koers aan te passen op die veranderingen

MMA-directeur Harriët Schrier: “In de 23-jarige traditie van de Mercurs lassen we dit jaar een pauze in, om in 2022 een nieuw concept te presenteren dat qua invulling volledig aansluit bij de innovatieve ontwikkelingen in onze branche. We blijven ons mooie vak zeker vieren met alle toegewijde makers.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK