Gratis advies over instroom, scholing en duurzame inzetbaarheid

Werkgevers in de grafimedia- en signbranche kunnen tijdens de Vakdag Print & Sign op één plek al hun vragen stellen over instroom, duurzame inzetbaarheid en scholing. 

Vakdag 2021 Callout

Daarvoor slaan GOC, C3 werkt! en het A&O Fonds Grafimediabranche de handen ineen. De drie partijen nemen gezamenlijk deel aan de Vakdag Print & Sign die op 12 oktober 2021 van 10.00 tot 20.00 uur plaatsvindt bij NBC Nieuwegein. We zijn te vinden bij standnummer E17.  

Instroom, werving en selectie

Eén van de grote uitdagingen voor bedrijven in de grafimedia- en signbranche is de vervanging van ervaren vakmensen die met pensioen gaan. C3 werkt! ondersteunt werkgevers met wervingscampagnes via social media en het daaropvolgende matchmakings- en selectieproces. Werkgevers en werknemers kunnen ook terecht in de vernieuwde vacature- en kandidatenbank op printmediabanen.nl. Verder blijft C3 werkt! partner op het gebied van loopbaanbegeleiding en de van-werk-naar-werkregeling.

Wil je jongeren of zij-instromers opleiden? Of de inzetbaarheid van je huidige medewerkers verbreden? Dan kom je uit bij GOC, de vertrouwde opleidingspartner voor bedrijven in de grafimedia, sign-, verpakkings- en kartonnagebranche. Adviseurs van GOC denken tijdens de Vakdag Print & Sign graag mee over hoe je interne scholing strategisch inzet om je bedrijf toekomstbestendig te maken. Ook maak je op de beurs kennis met het vernieuwde opleidingsaanbod, waarmee medewerkers hun kennis en vaardigheden op het gebied van onder andere druk-, nabewerking- en verpakkingstechniek kunnen verbreden of verdiepen.

Subsidies en Duurzame inzetbaarheid

Grafimedia- en signbedrijven kunnen gebruik maken van een breed aantal subsidieregelingen op het gebied van scholing, praktijkleren en duurzame inzetbaarheid. Heb je vragen over de bestaande regelingen of wil je weten voor welke subsidies jouw bedrijf in aanmerking komt? Dan praat een subsidieadviseur je graag bij tijdens de Vakdag Print & Sign. Het A&O Fonds Grafimediabranche zet zich op dit moment ook in voor een opvolger van de Europese subsidie voor het Create your future-project, zodat het aantrekkelijk blijft voor bedrijven om te investeren in duurzame inzetbaarheid.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK