RTL7 maakt item over Loopbaan APK bij drukkerij Snep

C3 werkt! presenteert zich met de Loopbaan APK in de RTL 7 uitzending van Ondernemend Nederland op zondag 1 april. De C3 werkt! bijdrage daarin is gebaseerd op een bedrijfs
ervaring met onze Loopbaan APK, en onze visie op duurzame inzetbaarheid. De uitzending 
van 1 april wordt herhaald op zaterdag 7 april, eveneens op RTL 7.

De uitzending heeft als thema: Management & Organisatie. Bedrijven vertellen in deze uitzending over onder andere verandertrajecten en verandermanagement, organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Het doel van deze uitzending is: de doelgroep (MKB en MKB+) te informeren, te inspireren en actie te genereren. Centraal in het item van C3 werkt! staat de Loopbaan APK en de ervaring die drukkerij Snep hiermee heeft.
De Loopbaan APK geeft op een snelle manier inzicht in de inzetbaarheid van de medewerker en hoe deze inzetbaarheid kan worden vergroot. Door het bijbehorende persoonlijke actieplan kunnen concrete vervolgstappen worden gezet, in dialoog met de werkgever.

De opname heeft vrijdagmorgen 16 maart plaatsgevonden bij drukkerij Snep in Eindhoven.
Uitzenddatum:
zondag 1 april – 09.55 uur bij RTL 7, 
zaterdag 7 april – 12.30 uur herhaling bij RTL 7

Na de uitzending wordt de opname geplaatst op de C3 werkt! website.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK