Snep neemt Claessens over

Per 1 juni neemt Snep uit Eindhoven de activiteiten over van een gerespecteerd branchegenoot en zorgen hiermee voor een aanzienlijke toename van de capaciteit, naast een uitbreiding van de mogelijkheden in digitaal- en ‘speciaal’ drukwerk.

Drukkerij Claessens in Someren is al ruim 39 jaar producent van hoogwaardig, professioneel drukwerk en staat goed bekend in de regio. Een uitstekende naam om mee te verbinden en een bedrijf dat naadloos aansluit op de SNEP organisatie en bedrijfscultuur.

Digitaal drukwerk

Na een investering, eerder dit jaar, in een digitale pers die doorgaat waar reguliere digitale systemen stoppen (extra formaat, meer afwerkingsmogelijkheden) verdubbelt onze capaciteit voor hoogwaardig digitaal drukwerk door deze overname.

Voor de honderdjarige Drukkerij Snep past de overname van Claessens, dat 39 jaar bestaat, binnen de strategie om totaalaanbieder te zijn voor grafische producties in de meest brede zin

Speciaal drukwerk

Hans Claessens

Hans Claessens

Drukkerij Claessens heeft zich de afgelopen jaren mogen beroemen op een specialisatie in speciaal drukwerk. Vouwkartonnage, premiums, luxe verpakkingen, kopkaarten, wikkels en sleeves, (bier)etiketten en dergelijke. Naast het speciaal drukwerk, dat u van SNEP al gewend was, is dit een welkome uitbreiding van het portfolio. Dus nog meer oplossingen!

Na de overname zal Drukkerij Claessens in Someren, inclusief al de bekende gezichten, gewoon blijven bestaan. Hans en Hanny Claessens zullen op dezelfde manier betrokken blijven en de continuïteit voor bestaande klanten waarborgen. Synergie, efficiency, samenwerking en delen van kennis zijn de kernbegrippen bij deze overname. Zowel in Eindhoven als in Someren staan onze medewerkers klaar om de meerwaarde hiervan aan u te bewijzen.

Bron: website SNEP

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK